Møbler er en livsstil

Vi præsenterer i Tønder ”Det bedste indenfor dansk- og internationalt møbeldesign”.

Møbelforretningerne i Tønder blev grundlagt i 1949 med åbningen af Møbelhuset 1 og senere udvidet med Møbelhuset 2 på gågaden i Tønder  og Indbo Center 1 km nord for Tønder centrum. Vores gamle byejendom giver atmosfærefyldte rammer til at vise en inspirerende udstilling hvor møbler, tæpper, lamper og accessories er nøje sammensat i forhold til design, materialer og farver. Indbo Center er bygget i nutidig byggestil og giver med sit areal i ét plan god mulighed for at få et overblik over sortimentet. Indbo Center er medlem af møblér kæden, der giver gode indkøbsmuligheder indenfor det komplette boligsortiement.

I dag står Keld og Merete Jacobsen samt deres 2 sønner Anders og Bo Jacobsen for den daglige ledelse af møbelforretningerne i Tønder. Vore dygtige og kompetente indretningsrådgivere brænder for at rådgive dig i forbindelse med udvælgelse af dine nye møbler og vore dygtige faguddannede montører sørger for at samle og levere dine nye møbler. Vi råder over 15.000 m² udstilling og leverer møbler over hele Danmark.

Møbler skal ses, bruges og tåle tidens gang. Det er vores udgangspunkt, når vi udvælger sortimentet og går i dialog med vores kunder. Designere og håndværkere har gjort sig umage og lagt kræfter i, at skabe godt gennemtænkt design. Begejstringen og viden om det, vil vi gerne dele med dig – Velkommen til Møbelbyen Tønder!

Velkommen til Global Blue

”Global Blue” driver en af ​​verdens største og mest betroede taxfree shopping netværk, ”Global Blue” give sine kunder en besparelse på op til 19% på alt hvad kunden køber i udlandet.

Global Blå hjælper også rejsende med at finde de mærker, de er mest interesseret i, om de er globalt kendte modemærker eller en lokal designer, der er unik for en bestemt by.

Danmarks største udvalg indefor møbler og brugskunst. Kompetent og professionel vejledning omkring alt til boligen.

Oplev den hyggelige stemning i Danmarks ældste købstad og Wegners fødeby. Velkommen til Møbelbyen Tønder.